Verzenden/Retouren

Verzenden

Tijdstip verzending:
Indien uw bestelling voor 14.00 uur verwerkt is, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Indien er meer dan een dag vertraging in de verzending optreedt wordt u daarvan in kennis gesteld. Dakkoffers worden in overleg met u verzonden.

Kosten verzending:
Verzending geschiedt per PostNL,  DPD of DHL. Wij vragen een vergoeding van € 6,95 voor het verzenden van bestellingen onder de € 150,-. Bij besteding van meer dan € 150,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit wordt automatisch verrekend wanneer u uw bestelling voltooid.

Buitenland verzending:
Bij bestellingen buiten Nederland zijn de verzendkosten € 14,95 tot € 19,95, afhankelijk van het land van bestemming. Voor dakkoffers geldt een aangepast tarief van € 24,95. De verzending van dakkoffers is (buiten Nederland) alleen mogelijk naar België. U kunt via een bankoverschrijving betalen.

Ruilen/Retouren

Werkwijze:
Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. U krijgt van ons uw aankoopbedrag terug of ontvangt desgewenst een ander artikel. Neem altijd voor het retourneren contact met ons op via het e-mailadres service@se32.nl om uw retour aan te melden. Vermeldt u alstublieft uw factuurnummer en de artikelnummers van de producten die u retour wenst te sturen.

Terugzenden:
Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Tevens dient het retourformulier te worden bijgesloten. Klik hier om het retourformulier te downloaden. Retourneren moet altijd naar ons centraal magazijn: Schapendreef 15, 4824 AM Breda.

Kosten retourzending:
De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. Indien er door SE32 een fout is gemaakt zullen wij uw verzendkosten vergoeden tot een maximum van € 7,-. Ongefrankeerde zendingen worden door ons niet geaccepteerd.

Terugbetaling:
Na ontvangst van uw retourzending, of annulering van uw order,  wordt uw aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw bank- of girorekening. In geval van beschadigde of ontbrekende goederen, verpakking of onderdelen, kunnen er kosten in mindering gebracht worden op de terugstorting van uw aankoopbedrag.