Thule Tassen

 

 

 

Get your gear together.

Thule, wereldmarktleider in de ontwikkeling van sportieve en nuttige transportoplossingen zoals dakkoffers, dakdragers en sneeuwkettingen, introduceert een exclusieve en kwalitatief hoogwaardige reisuitrusting: Thule Crossover. Deze collectie van tassen (reistassen en handbagage) is specifiek ontworpen om de meest handige features te combineren voor zowel dagelijks gebruik als voor op reis. Er is veel aandacht besteed aan zeer handige eigenschappen zoals oversized, bijna onbreekbare wielen, lichtgewicht materialen, voldoende nuttige vakken, een crush-proof compartiment, water afstotende stoffen etc.

De Thule Crossover tassen zijn uniek, niet als enige andere lijn tassen die bestaat. U krijgt de beste kwaliteit in een elegant maar sportief ontwerp. In lijn met Thule's traditie van innovatie en kwaliteit, is iedere tas ontworpen om te voldoen aan de specifieke wensen van het doel van uw gebruik. Of u met de mountainbike het bos in gaat, een city trip maakt of op een lange reis gaat, Thule Crossover reistassen bieden een specifiek ontworpen tas die aan uw hoogste eisen zal voldoen. Ook voor een korte reis, zoals naar uw werk, biedt Thule Crossover comfortabele manieren om uw eigendommen, zoals uw laptop en zonnebril, op een veilige manier te transporteren.

Al kort na de lancering zijn 2 tassen uit de Thule Crossover beloond met vooraanstaande awards. De 60 Liter Rolling Upright met afneembaar Racepack werd beloond met de prestigieuze Gear of the Year Award van Outside Magazine. En de Thule Crossover 56 Liter Rolling Duffel kreeg de eerste prijs in de categorie Product Innovation toegekend op de Travel Goods Show 2011 in Chicago.

De collectie Thule Crossover tassen wordt steeds verder uitgebreid. Zo is onlangs de 32 Liter Backpack geintroduceerd, deze tas is voorzien van een sleeve voor een 17" Macbook Pro® en heeft daarnaast ook nog een speciale ruimte voor een iPad®. 

Thule Crossover, kwaliteit en comfort in een urban design.

It's a big world, go explore!